Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині готові зустріти холоди

На Дніпропетровщині готові зустріти холоди
1 Жов 2020 15:40 | Обласні новини

Об’єкти соціальної сфери Дніпропетровщини повністю підготовлені до опалювального сезону. Заради його своєчасного та легкого старту в області комплексно підготовили майже 1000 шкіл та 820 дошкільних навчальних закладів: промили системи опалення, перевірили вентиляційні системи та лічильники, відремонтували інженерні мережі. У 6 освітніх закладах утеплили дахи, в 11 — фасади. Загалом установили близько 2700  нових енерго­зберігаючих вікон. Капітально відремонтували системи опалення у  73 школах та садочках.

Заплановані роботи виконали і у 214 лікарнях регіону. Дніпро, зокрема, теж цілком готове до холодів: усі мережі заповнені і за потреби котельні подаватимуть тепло до шкіл, садків, лікарень та осель мешканців. За міською програмою, що стартувала понад 4 роки тому, своєчасно ремонтується і замінюється різне технологічне обладнання та устаткування.

Цього року модернізували найбільшу в місті котельню на вул. Космічній, 10, яка опалює житлові масиви Перемога та Сокіл — це близько 200 тис. абонентів. Наступного року під  модернізацію підпадають іще 19 котелень, які також будуть комплексно оновлені сучасним енергоощадним обладнанням. Крім того, по місту замінили значну кількість тепло­ізоляції на трубах. Залишилося виконати ділянку завдовжки близько 35 км, щоб цілком закрити це питання. Завдяки проведеним роботам економія блакитного палива по окремих котельнях уже досягає 35-55%, тож міська влада вважає, що нині немає жодних передумов щодо підвищення тарифу на тепло для населення.

Оставить комментарий

avatar
250