Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Деякі міста та райони Дніпропетровщини внесли до «жовтої» зони

Деякі міста та райони Дніпропетровщини внесли до «жовтої» зони
28 Вер 2020 19:40 | Обласні новини

Відсьогодні Дніпро, Кривий Ріг, Верхньодніпровський, Дніпровський, П’ятихатський та Царичанський райони – в «жовтій» епідемічній зоні. Таке рішення державної комісії підтримала обласна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій. Про це повідомив заступник голови Дніпропетровської ОДА Максим Скрипнік.

«Через ріст захворюваності на COVID-19 низку міст та районів Дніпропетровщини внесли до «жовтої» зони. Це рішення державної та обласної комісій ТЕБ та НС. Нові правила діятимуть щонайменше два тижні, – зазначив Максим Скрипнік. – Ще раз закликаю всіх мешканців регіону – дотримуйтеся карантину! Носіть маски, тримайте дистанцію, ретельно мийте руки. Від цього залежить ваше здоров’я та здоров’я оточуючих».

У Дніпрі, Кривому Розі, Верхньодніпровському, Дніпровському, П’ятихатському та Царичанському районах відсьогодні заборонено відвідувати заклади соцзахисту, у яких перебувають люди похилого віку. Не можна працювати хостелам. Заклади харчування мають бути закритими після 24:00 та до 7:00, окрім тих, що здійснюють доставку та працюють на винос.

Оставить комментарий

avatar
250