Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області розпочалися масові рейди

У Дніпропетровській області розпочалися масові рейди
28 Вер 2020 15:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині розпочалися масові рейди з перевірки дотримання карантину в школах, закладах громадського харчування, торгівлі та у транспорті. Першочергово проконтролюють навчальні заклади Дніпра і Кривого Рога. За порушення встановлених обмежень штрафуватимуть. Про це повідомляють у Дніпропетровській ОДА.

Перевірки здійснюють рейдові бригади. Першочергово промоніторять всі школи Дніпра та Кривого Рогу, а також навчальні заклади в кожному районі області. Адже багато випадків коронавірусу спостерігаємо саме в освітніх установах. Так, на сьогодні вже учнів однієї школи та 191 окремого класу в регіоні перевели на дистанційне навчання.

У складі рейдових бригад – працівники поліції та Держпродспоживслужби. Такі групи діють у кожному районі області. Зокрема, у школах вони перевіряють дотримання маскового режиму, провітрювання приміщень, проведення температурного скрінінгу вчителів. Наявність запасів дезінфекторів, паперових рушників. А ще – чи адаптований під карантин розклад занять, чи заборонений вхід до закладу батьків та сторонніх осіб.

Оставить комментарий

avatar
250