Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Школи та садочки Дніпропетровщини повністю підготовлені до зимового сезону

Школи та садочки Дніпропетровщини повністю підготовлені до зимового сезону
25 Вер 2020 19:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині завершили підготовку до опалювального сезону об’єктів соціальної сфери. До холодної пори проводили роботи у школах, садочках та лікарнях регіону, повідомили у департаменті житлово-комунального господарства та будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації

«Технічно всі школи, дитячі садочки та лікарні вже на 100% готові до зими. Там привели до ладу комунікації, перевірили котельні. Все – заради вчасного та легкого старту опалювального сезону. Традиційно, коли середньодобова температура на вулиці три дні поспіль триматиметься на рівні +8 градусів», – розповіли в департаменті.

Комплексно готували до холодів майже тисячу шкіл та 820 дошкільних навчальних закладів. Там промили системи опалення, перевірили вентиляційні системи та лічильники, відремонтували інженерні мережі. Крім того, у шести освітніх закладах утеплили дах, в одинадцяти – фасад. Встановили загалом майже 2,7 тис нових енергозберігаючих вікон. Капітально відремонтували системи опалення у 73 школах та садочках.

Оставить комментарий

avatar
250