Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У м. Кам’янське проведено кущовий семінар для платників податків

У м. Кам’янське проведено кущовий семінар  для платників податків
17 Тра 2019 15:45 | Обласні новини

На кущовому семінарі для платників податків у м. Кам’янське розглядались актуальні питання податкового законодавства щодо  адміністрування єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, земельного податку.

Окрему увагу приділено останнім змінам електронного адміністрування акцизного податку. Присутнім довели, що з 01.07.2019 року  запроваджується ліцензування діяльності усіх суб’єктів господарювання, які здійснюють виробництво, зберігання, оптову та роздрібну торгівлю пальним. Платники акцизного податку зобов’язані до 01.06.2019 року зареєструвати в системі електронного адміністрування реалізації пального усі акцизні склади. Наголошено, що починаючи з 01 липня 2019 року, платники акцизного податку зобов’язані подати до контролюючого органу акт проведення інвентаризації обсягів залишків спирту етилового станом на початок дня 01.07.2019 року.

Крім того, під час заходу фахівці ознайомили учасників з результатами кампанії декларування доходів, отриманих у 2018 році, та нагадали, що правом на податкову знижку громадяни можуть скористатися до 31 грудня 2019 року.

Оставить комментарий

avatar
250