Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«ЗА МАЙБУТНЄ» представило свою команду на Дніпропетровщині

«ЗА МАЙБУТНЄ» представило свою команду на Дніпропетровщині
21 Вер 2020 17:40 | Обласні новини

19 вересня у Дніпрі відбулись загальні збори щодо висування кандидатів у депутати до місцевих рад та на посади сільського, селищного, міського голів на місцевих виборах 25 жовтня 2020 року в Дніпропетровській області.

На заході були присутні члени партії «ЗА МАЙБУТНЄ», що забезпечили законне проведення загальних для висунення кандидатів від політичної сили в регіоні.

Загалом у заході взяли участь більше100 делегатів від Дніпровського, Криворізького, Кам`янського, Нікопольського, Новомосковського, Павлоградського, Синельниківського    районів та міст Дніпро, Кривий ріг, Кам`янське, Нікополь, Марганець, Жовті води, Зеленодольск та П`ятихатки.

Збори узгодили висування близько 1500 кандидатів до рад різних рівнів.

У Дніпропетровській області від політичної сили висуватиметься 14 кандидатів на посади міських голів у містах: Юрій Пєнзєв — Апостолове, Євген Крюков — Вільногірськ, Наталя Зінченко — Жовті Води, Олександр Толкачов — Зеленодольськ, Олександр Дубінін — Кам’янське, Артем Коломоєць — Кривий Ріг, Павло Кравченко — Марганець, Микола Біднюк  — Покров, Олександр Саюк — Нікополь, Сергій Мороз — Новомосковськ, Іван Метелиця — Павлоград, Артем Кравченко — Верхньодніпровськ, Інна Шматько — Верхівцеве та Вадим Малицький — Перещепине.

Оставить комментарий

avatar
250