Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині людей незаконного тримали під вартою

На Дніпропетровщині людей незаконного тримали під вартою
9 Вер 2020 18:40 | Обласні новини

Прокуратурою Дніпропетровської області та Жовтоводською місцевою прокуратурою виявлено факти незаконного тримання людей під вартою службовими особами ДУ «Жовтоводська виправна колонія №26».

«Так, у період з грудня 2019 по січень 2020 рр. ухвалами Жовтоводського міського суду задоволено клопотання трьох засуджених, які відбували покарання в ДУ «Жовтоводська виправна колонія №26», та замінено невідбуту частину покарання на більш м’яке – у вигляді обмеження волі. Місце відбування покарання вказаним громадянам визначено — виправний центр. Проте службові особи виправної колонії, порушуючи вимоги чинного законодавства, рішення суду щодо пом’якшення покарання не виконували, не етапували засуджених та понад визначені строки продовжували їх утримувати під вартою», — повідомляють у прокуратурі Дніпропетровської області.

Відомості за вказаними фактами внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.3 ст.382 та ч.2 ст.371 КК України (умисне невиконання рішень суду, завідомо незаконне тримання під вартою).

Оставить комментарий

avatar
250