Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Аварійні ситуації: як мешканцям Дніпропетровщини завжди бути зі світлом

Аварійні ситуації: як мешканцям Дніпропетровщини завжди бути зі світлом
3 Вер 2020 15:40 | Обласні новини

Складні погодні умови і аварійні ситуації найчастіше стають причиною відключення світла на Дніпропетровщині. І якщо ноутбук та телефон ще можуть попрацювати якийсь час на заряді, то холодильник, електроплита, пральна машина – ні. Для забезпечення енергонезалежності оселі в будь-яких ситуаціях постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO рекомендує використовувати систему зберігання енергії, що працює як «батарейка для будинку».

Система зберігання електроенергії (energy storage system – англ.) – це пристрій, що дозволяє накопичувати електроенергію для потреб всього будинку за допомогою літій-іонних акумуляторів. Якщо у мережі сталася аварія, мешканці цього навіть не помітять: система зберігання одразу ж ввімкнеться. На відміну від гучного дизельного генератора вона працює майже безшумно, компактна і має сучасний дизайн. Керувати системою можна зі смартфона. Накопичувач легко інтегрується у систему «розумний дім».

Систему зберігання електроенергії можна поєднати з домашньою сонячною електростанцією. Це дозволить накопичувати електроенергію, яку виробляють сонячні панелі протягом дня, а використовувати її вночі.

Оставить комментарий

avatar
250