Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вчитель Дніпропетровщини увійшов до ТОП-10 найкращих педагогів України

Вчитель Дніпропетровщини увійшов до ТОП-10 найкращих педагогів України
2 Вер 2020 20:40 | Обласні новини

У національній вчительській премії Global Teacher Prize Ukraine 2020 визначили фіналістів. До ТОП-10 потрапив і вчитель початкових класів із Кам’янського Андрій Олійник. Чи стане він переможцем, оголосять вже 3 жовтня. Про це повідомив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

«Загалом цьогоріч за національну вчительську премію Global Teacher Prize Ukraine боролися близько двох сотень вчителів з усієї України. До 50 «півфіналістів» увійшли чотири педагоги з нашого регіону: із Вільногірська, Кам’янського, Павлограда та села Миколаївка Петропавлівського району. І ось, за рішенням журі, до ТОП-10 кращих вчителів країни потрапив молодий та завзятий педагог-новатор із Кам’янського Андрій Олійник. Бажаємо йому успіхів у подальшій боротьбі за звання найкращого», – зазначив директор департаменту освіти і науки Дніпропетровської ОДА Олексій Полторацький.

Андрій Олійник навчає найменших учнів у рідній школі №35 Кам’янського, яку колись сам закінчував. Каже, майбутню професію обрав, ледве перетнув поріг закладу в 1-му класі. Все – завдяки враженню, яке справила на нього перша вчителька.

Оставить комментарий

avatar
250