Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі планують реконструювати найбільший спорткомплекс у місті

Джерело: ДніпроОДА

У Кривому Розі планують реконструювати найбільший спорткомплекс у місті
27 Сер 2020 16:41 | Обласні новини

Юні спортсмени Кривого Рогу отримають сучасну базу для тренувань та занять спортом. Вперше за багато років планують реконструювати найбільший у місті спорткомплекс «Металург», що належить місцевій ДЮСШ №1. Його осучаснять за національною програмою «Велике будівництво». Із планом реконструкції ознайомився Президент України Володимир Зеленський під час робочої поїздки на Дніпропетровщину.

«По всій Україні потрібно створювати ще більше сучасних умов для спорту, для всіх видів фізичної активності, – сказав Президент України Володимир Зеленський. – Оновлення таких великих інфраструктурних об’єктів, як «Металург», дасть змогу підліткам реалізовувати свої амбіції та азарт. А отже, соціальне життя українців буде прогресивнішим і здоровішим».

Багатофункціональний стадіон «Металург» збудували півстоліття тому. Та наразі спорткомплекс в аварійному стані, ним ніхто не користується.

Нині готують проєкт реконструкції. Вона включатиме в себе осучаснення стадіону, поля, трибун та зовнішнього освітлення, а також капремонт фасаду.

«Розвиток спорту – в наших пріоритетах. У різних куточках області створюємо сучасні умови для занять фізичною культурою та спортом. Інфраструктуру оновлюємо за Президентською програмою «Велике будівництво» та обласною «Будівництво 100+», – зазначив голова Дніпропетровської ОДА Олександр Бондаренко. – Зараз триває підготовка до реконструкції Криворізького спорткомплексу «Металург». За півстоліття він здобув добру славу, проте давно потребував оновлення. Після завершення роботи над проєктом і вирішення фінансових питань розпочнемо його модернізацію».

На території спорткомплексу облаштують нові футбольні поля та спортмайданчики. У приміщенні будівлі стадіону – декілька спортзалів: для важкої атлетики, боксу, фітнесу, карате, греко-римської боротьби та ігрових видів спорту.

Розпочати будівельні роботи планують 2021-го.

Оставить комментарий

avatar
250