Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Вчителі Дніпропетровщини можуть пройти онлайн-курс із дистанційного і змішаного навчання.

Джерело: ДніпроОДА

Вчителі Дніпропетровщини можуть пройти онлайн-курс із дистанційного і змішаного навчання.
22 Сер 2020 07:30 | Обласні новини

Вчителі Дніпропетровської області можуть зареєструватися на онлайн-курс із дистанційного і змішаного навчання. Він розроблений для педагогів шкіл та закладів професійно-технічної освіти, а також освітніх управлінців. Про це повідомили у департаменті освіти і науки облдержадміністрації.

«Епідемія коронавірусу і тривалий карантин стали справжнім випробуванням для учнів та їхніх батьків. А найперше – вчителів. На них велика відповідальність –проводити уроки віддалено, залучаючи сучасні цифрові технології, – зазначили в управлінні. – Онлайн-курс допоможе педагогам ефективно впроваджувати одразу дві форми навчання – дистанційну та змішану. Наші освітяни почуватимуться впевненіше, зможуть вирішити багато важливих робочих питань».

Перший модуль курсу стартує вже 25 серпня. Він – про дистанційний та змішаний формати навчання для закладів загальної середньої і професійно-технічної освіти. Наступні модулі виходитимуть щотижня: 1, 8 та 15 вересня.

Підвищення кваліфікації – за попередньою реєстрацією.

Онлайн-курс розроблений Міністерством освіти і науки України спільно зі студією онлайн-освіти EdEra. Його також підтримала Швейцарія в рамках Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Децентралізація для розвитку демократичної освіти».  

Оставить комментарий

avatar
250