Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині чоловік стріляв у бік дітей

На Дніпропетровщині чоловік стріляв у бік дітей
19 Сер 2020 09:40 | Обласні новини

У Кам`янському поліцейські затримали чоловіка, який з пневматичної зброї стріляв у бік дітей. За його словами він намагався налякати неповнолітніх, які вчинили сварку у дворі під його вікнами. Повідомляють у ГУ НП України у Дніпропетровській області.

17 серпня близько 19:00 до поліції надійшло повідомлення про те, що з вікна 2-го поверху чоловік стріляє у бік дітей. На щастя, від дій чоловіка, у однієї дитини залишився тільки маленький синець. Поліцейські Південного відділення поліції встановили, що 37-річний чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп’янінні, з пневматичної зброї здійснив декілька пострілів у бік дітей.

Наразі зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. З місця події правоохоронці вилучили зброю та кулі, які направлені на експертне дослідження.

За погодженням з місцевою прокуратурою чоловіку повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Оставить комментарий

avatar
250