Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині пройшли змагання з кайт-флаїнґу (Фото)

На Дніпропетровщині пройшли змагання з кайт-флаїнґу (Фото)
18 Сер 2020 12:40 | Обласні новини

У Кривому Розі завершився етап першого в історії регіону чемпіонату Дніпропетровської області з кайт-флаїнґу-2020, організованого Українською Асоціацією Повітряних Зміїв. Повідомляє «Рудана» з посиланням на  ініціаторів заходу Українську Асоціацію Повітряних Зміїв (УАПЗ).

З 6 по 16 серпня 57 спортсменів із різних міст і районів Дніпропетровської області боролися у п’яти вікових і восьми змагальних категоріях. Крім Кривого Рогу, обласна першість відбувалася на кількох локаціях у Жовтих Водах, Сухій Балці, Вільногірську, Нікополі та Кам’янському. Ввечері, 16-го серпня, польоти завершилися видовищним нічним кайт-флаїнґом з використанням ілюмінованих повітряних зміїв.

Серед чемпіонів області — спортсмени з Кривого Рогу. Антоніна Шевченко виборола 1 місце у категорії «роккаку» серед юніорів. А Олексій Білорусов був найкращим серед дорослих у категорії «вільний виступ». У категорії «роккаку» серед кадетів першим став Микита Дудник з м. Апостолове.

В умовах карантину, шоу минуло без глядачів, з максимальним розведенням виступів усіх кайт-флаєрів у часі, щоб уникнути скупчень людей. Усі чемпіони Дніпропетровської області продовжать боротьбу на чемпіонаті України, який триває у Дніпрі, Вільногірську та Херсоні.

Оставить комментарий

avatar
250