Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині — у розпалі ремонт дороги державного значення (Фото)

На Дніпропетровщині — у розпалі ремонт дороги державного значення (Фото)
13 Сер 2020 16:40 | Обласні новини

Нині в області у розпалі ремонт регіональної дороги державного значення Дніпро-Нікополь. Оновлюють 18-кілометрову ділянку у Томаківському районі. На об’єкті працюють понад 70 будівельників та 20 одиниць техніки. Про це повідомляють у Дніпропетровській облдержадміністрації.

Підрядники займаються заготівлею будівельних матеріалів, проводять фрезерування та регенерацію дорожнього покриття. Улаштовують основу з піщано-щебеневої суміші. Найближчим часом розпочнуть укладати вирівнюючий шар з асфальтобетону.

«Дорожнє покриття стійко витримуватиме велике транспортне навантаження. Адже крім легкових автівок тут їздять і вантажівки, і автобуси. Майже 12 тис автомобілів на добу. Ми передбачили підсилення конструкції дорожнього одягу. Гарантійний строк 5 років», – запевнив представник генпідрядника з контролю якості Іван Лебединський.

Наприкінці ремонтники нанесуть розмітку, встановлять дорожні знаки. Приведуть до ладу наявні зупинки та встановлять одну нову. Загальна протяжність дороги Р-73 /Н-08/ — Нікополь в межах Дніпропетровської області – 56,5 км.

Оставить комментарий

avatar
250