Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Цьогоріч на дорозі Просяна-Великомихайлівка уклали вже 12 км нового асфальту

Цьогоріч на дорозі Просяна-Великомихайлівка уклали вже 12 км нового асфальту
9 Сер 2020 13:40 | Обласні новини

Ремонтники завершили укладати асфальт на 5-кілометровій ділянці дороги Просяна-Великомихалівка. Нині – відсипають узбіччя.  Загалом цьогоріч зробили вже 12 км автошляху. Про це повідомив голова Дніпропетровської облдержадміністрації Олександр Бондаренко.

«Одна з місцевих доріг, яку приводимо до ладу – від Просяної до Великомихайлівки. Її загальна протяжність  близько 19 км. Із них майже 16 – вже із новеньким асфальтовим покриттям. Лишилося відновити ще одну, 4-кілометрову ділянку автошляху. І вже незабаром мешканці області зможуть швидко та без перешкод дістатися з одного населеного пункту в інший», – зазначив очільник регіону Олександр Бондаренко.

Минулого року підрядники відремонтували майже 4 км, цьогоріч зробили ще 12. Нині відсипають узбіччя. Далі – укладатимуть асфальт на наступній ділянці. По завершенню нанесуть розмітку, встановлять бар’єрну огорожу та знаки.

Дороги на Дніпропетровщині ремонтують за програмою Президента України «Велике будівництво» та обласним проєктом «Безпека руху». Загалом у 2020 році приведуть до ладу понад 100 км доріг місцевого значення та 7 аварійних мостів.

Оставить комментарий

avatar
250