Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині створили інтерактивну карту «туристичних магнітів»

На Дніпропетровщині створили інтерактивну карту «туристичних магнітів»
4 Сер 2020 17:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині розробили інтерактивну карту з найцікавішими місцями регіону. На мапу нанесли і заклади харчування та готелі поряд із «туристичними магнітами», позначили, як туди дістатися. Повідомляють у облдержадміністрації.

Дніпропетровщина неймовірно красива, тут є безліч цікавих місць. З них ми обрали найбільш привабливі «туристичні магніти». Хочемо, аби про них дізналося більше мешканців області. Щоб вони подорожували рідним краєм, вивчали його історію, щиро дивувалися, наскільки він прекрасний та багатогранний. А ще, щоб про туристичний потенціал нашого регіону дізналися гості зі всієї країни. У цьому допоможе інтерактивна карта.

На карту нанесли понад 30 «туристичних магнітів» по всій області. Серед них – унікальний дерев’яний Свято-Троїцький собор у Новомосковську, Вільногірський кар’єр, Петриківський музей етнографії, побуту та народно-ужиткового мистецтва, орнітологічний заказник Булаховський лиман та ін. Підібрати заклади харчування та розміщення поряд з туристичними цікавинками допомогла Дніпропетровська торгово-промислова палата.

Оставить комментарий

avatar
250