Нове на сайті
Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині сталася серйозна аварія (Фото)

На Дніпропетровщині сталася серйозна аварія (Фото)
29 Лип 2020 14:40 | Обласні новини

29-го липня о 07:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що на автошляху поблизу селища Слов’янка Межівського району, сталось лобове зіткнення двох вантажних автомобілів. За викликом одразу направлено чергове відділення державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальники на місці події встановили, що сталася дорожньо-транспортна пригода за участю двох вантажних автомобілів «DAF». За попередньою інформацією, водій однієї з вантажівки не впорався з керуванням та виїхав на зустрічну смугу руху, де здійснив лобове зіткнення з іншою вантажівкою.

Водія одного з транспортних засобів затиснуло в понівеченому внаслідок удару автомобілі. Водія вантажного автомобіля DAF-95, громадянин 1982 року народження, до приїзду пожежно-рятувального підрозділу, було госпіталізовано працівниками швидкої медичної допомоги з попереднім діагнозом – забиття верхніх та нижніх кінцівок.

В свою чергу, рятувальники деблокували постраждалого водія з автівки DAF-85 та передали працівникам швидкої медичної допомоги для подальшої госпіталізації до Межівської центральної лікарні з попереднім діагнозом – перелом стегна.

Оставить комментарий

avatar
250