Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканців Дніпропетровщини штрафують за порушення карантину

Мешканців Дніпропетровщини штрафують за порушення карантину
22 Лип 2020 12:40 | Обласні новини

У Дніпропетровській області за час карантину правоохоронці склали 2784 адмінпротоколи за порушення санітарних норм. Це найбільше в Україні. Із них 2702 – щодо фізичних осіб, 82 – юридичних. Штрафували і за відсутність захисних масок у громадських місцях, і за роботу нічних клубів та ресторанів після 23:00. Про це повідомляють у Дніпропетровській ОДА.

Загалом за час карантину правоохоронці області склали 2702 адмінпротоколи щодо фізичних осіб: перехожих, водіїв, продавців, 82 – юридичних: директорів та адміністраторів кафе, ресторанів, розважальних закладів.

«Реагуємо і на відсутність захисних масок, рукавичок, і на перевищення у закладах встановленої кількості відвідувачів. А після обмеження Кабміном часу роботи нічних клубів та закладів громадського харчування до 23:00 – і на порушення цієї норми, – розповів заступник начальника ГУНП України у Дніпропетровській області Володимир Богоніс. – Так, за останні 10 днів перевірили в області 873 ресторани та кафе. Стосовно порушників склали 17 протоколів».

Оставить комментарий

avatar
250