Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрали двох хлопців (Фото, відео)

На Дніпропетровщині викрали двох хлопців (Фото, відео)
20 Лип 2020 15:40 | Обласні новини

Поліція Кривого Рогу визволила двох підлітків, яких незаконно утримували та катували в підвалі гаражу. Троє чоловіків викрали хлопців віком 14 та 16 років, зачинили у гаражі та катували півтори доби. Одного із нападників затримано, тривають заходи щодо затримання ще двох підозрюваних. Слідчі поліції кваліфікували дії зловмисників за трьома статтями Кримінального кодексу. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Повідомлення про зникнення двох друзів у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області надійшло до поліції увечері 19 липня. Батьки повідомили, що сини не виходять на зв’язок зранку. Поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Під час оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили, що до зникнення двох дев’ятитикласників можуть бути причетні троє місцевих мешканців. У гаражному кооперативі в Покровському районі правоохоронці виявили гараж, в якому, ймовірно, й утримували хлопців. Потрапивши всередину, правоохоронці виявили в підвальному приміщенні виснажених дітей. Хлопців доставили до лікарні з чисельними тілесними ушкодженнями.

Оставить комментарий

avatar
250