Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині загорілося поле з пшеницею (Фото)

На Дніпропетровщині загорілося поле з пшеницею (Фото)
10 Лип 2020 18:40 | Обласні новини

9-го липня о 15:44 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу селища Данилівка Покровського району горить поле з пшеницею.  За викликом одразу було направлено чергове відділення 21-ої державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Рятувальниками на місцї події встановлено, що пожежа виникла на відкритій території та через пориви вітру набула великих масштабів. Свідки, як тільки побачили пожежу, відразу викликали вогнеборців та приступили до ліквідації займання. Власники сусідніх полів пригнали трактор з плугом, який почав проорювати землю задля запобігання розповсюдження полум’я, та додатково трактор з бочкою для підвозу води рятувальникам. Внаслідок займання вогнем знищено пшеницю на площі 2 га.

Внаслідок пожежі загиблих та постраждалих немає. Пожежу локалізовано о 16:50 та ліквідовано о 17:08. До гасіння пожежі залучено 5 чоловік особового складу та 1 одиниця пожежно-рятувальної техніки Головного управління.

Оставить комментарий

avatar
250