Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

YASNO увійшов до трійки лідерів рейтингу клієнтської вдячності

YASNO увійшов до трійки лідерів рейтингу клієнтської вдячності
8 Лип 2020 17:40 | Обласні новини

Постачальник електричної енергії та енергоефективних рішень YASNO увійшов в топ-3 лідерів рейтингу клієнтської вдячності «Герої карантинного часу». Читачі новостійного порталу Liga.net шляхом голосування обрали бізнеси, які допомогли мільйонам українців пережити карантин.

У травні редакція Liga.net у партнерстві з Новою Поштою попросила читачів назвати компанії, які допомогли їм пережити карантин, виявились приємним сюрпризом або відкриттям. Майже тисяча людей визначили понад 200 компаній. З них редакція обрала і опублікувала перелік для голосування з 50 найбільш популярних компаній, які продавали, дарували, годували, поїли, розважали, одягали, лікували і навчали українців. Серед них читачі визначили кращих з кращих — героїв карантинного часу. Всього в голосуванні, яке тривало до кінця червня, прийняли участь 4506 людей. Кожен міг проголосувати лише один раз.

У підсумку, до п’ятірки кращих увійшли: інтернет-магазин Rozetka, мережа супермаркетів «Сільпо», постачальник електричної енергії та енергоефективних рішень YASNO, доставка води від IDS Borjomi Ukraine (Mywatershop.ua) та кур’єрська доставка Glovo.

Оставить комментарий

avatar
250