Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині «продавали» неіснуючі автомобілі (Фото)

На Дніпропетровщині «продавали» неіснуючі автомобілі (Фото)
25 Чер 2020 09:40 | Обласні новини

Кіберполіція Дніпропетровщини викрила зловмисників, які «продавали» громадянам неіснуючі автомобілі. Фігуранти від імені відомих компаній та офіційних дистриб’юторів у мережі розмістили оголошення про продаж автівок. Головною умовою була часткова передплата. Сума збитків складає понад 12,5 мільйонів гривень. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Кіберполіція встановила, що до угруповання входило 7 місцевих мешканців. Фігуранти розмістили у мережі Інтернет оголошення про продаж автомобілів за заниженою вартістю або в кредит від імені відомих компаній та офіційних дистриб’юторів.

Основною умовою продажу автомобілів була передплати в сумі від 30% вартості автомобілю. Гроші потерпілі перераховували на підконтрольні фігурантам рахунки або безпосередньо в офісних приміщеннях, які спеціально орендувалися учасниками групи. Діяльність таких офісів зафіксована у Дніпрі, Павлограді, Кам’янському та Бердянську.

Працівники офісів запевняли клієнтів у законності укладання договорів купівлі-продажу автівок, бланки яких виготовлялися безпосередньо у вказаних офісах. Після отримання передплати зловмисники вигадували різні причини для відстрочення передачі автомобіля клієнту. Після чого зникали та відкривали нові офіси.

Оставить комментарий

avatar
250