Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі у місцевого мешканця вимагали 160 тисяч доларів

У Кривому Розі у місцевого мешканця вимагали 160 тисяч доларів
24 Чер 2020 18:40 | Обласні новини

Прокуратурою Дніпропетровської області спільно зі співробітниками Управління стратегічних розслідувань та слідчими ГУНП в області викрито злочинну групу, до складу якої входили депутат райради та патрульний поліцейський, у вимаганні від потерпілого грошових коштів.  Повідомляють у прес-службі прокуратури області.

За даними слідства, троє учасників злочинної групи, серед яких депутат однієї з районних рад у місті Кривому Розі та працівник патрульної поліції, за попередньою змовою систематично вимагали у місцевого мешканця грошові кошти на загальну суму 160 тисяч доларів США, погрожуючи застосуванням фізичного насильства та знищенням майна.

23 червня 2020 року під час отримання частини коштів у сумі 40 тис доларів США зловмисників було викрито правоохоронними органами та затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі проводяться обшуки за місцем мешкання та авто фігурантів. Вирішується питання щодо повідомлення їм про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.189 КК України (вимагання), та обрання запобіжного заходу.

Оставить комментарий

avatar
250