Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мистецькі школи Дніпропетровщини можуть долучитися до пілотної програми з інклюзивного навчання

Джерело: ДніпроОДА

Мистецькі школи Дніпропетровщини можуть долучитися до пілотної програми з інклюзивного навчання
20 Чер 2020 10:48 | Обласні новини

«Мистецька освіта без обмежень». Мистецькі школи Дніпропетровщини можуть взяти участь у пілотній програмі із запровадження інклюзивного навчання. Заявки можна подати до 30 червня. Про це повідомили в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Програма розрахована на 2020-2021 навчальний рік. Мета проєкту – зробити мистецьку освіту більш доступною та створити у таких школах інклюзивні освітні простори. А ще зрозуміти, що заважає навчати мистецтву людей з інвалідністю – та виробити конкретні рекомендації, як усунути ці перешкоди. На учасників чекають тренінги, семінари, консультації та підтримка експертів», – розповіли в управлінні культури, національностей та релігій Дніпропетровської ОДА.

Програма складається з чотирьох модулів. Серед основних тем – фізична доступність мистецьких шкіл, організація навчання учнів із особливими потребами, навчально-методичне забезпечення освітнього процесу.

Аби взяти участь у програмі, слід до 18:00 30 червня відправити на електронну адресу osvita321@ukr.net заявку, мотиваційний лист та опис профілю мистецької школи.

Відбір учасників проводить Міністерство культури та інформаційної політики України у співпраці з Всеукраїнським громадським об’єднанням «Національна асамблея людей з інвалідністю України».

Оставить комментарий

avatar
250