Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині продовжують прибирати повалені дерева (Фото)

На Дніпропетровщині продовжують прибирати повалені дерева (Фото)
18 Чер 2020 09:40 | Обласні новини

Напередодні на території Дніпропетровської області внаслідок ускладнення погодних умов – грози та шквального вітру, зафіксовані чисельні випадки падіння дерев. Та хоча негода вже відступила, мешканці продовжують звертатись до Служби порятунку «101» з проханням надати їм допомогу. Повідомляють в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

17 червня до надзвичайників звернулась власниця приватного домоволодіння, розташованого на вулиці Польовій Самарського району міста Дніпро. Жінка просила прибрати гілку, яка надломилась від вітру та лягла на дах її будинку. Співробітники 25 державної пожежно-рятувальної частини 8 державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Дніпропетровськії області допомогли господині та прибрали з даху оселі небезпечне гілля.

До підрозділу ДСНС міста Новомосковськ надійшло повідомлення, що поблизу села Вільне Новомосковського району гілка впала на проїжджу частину, що ускладнило рух автотранспорту. За викликом рушили надзвичайники 31 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області. За допомогою бензопили фахівці ДСНС розпиляли повалене дерево та прибрали його на узбіччя.

Оставить комментарий

avatar
250