Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині ліквідовують аварійні відключення світла у постраждалих від грози районах

На Дніпропетровщині ліквідовують аварійні відключення світла у постраждалих від грози районах
17 Чер 2020 09:40 | Обласні новини

Аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі вже працюють над усуненням наслідків негоди, що сталася на Дніпропетровщині увечері 16 червня, ліквідуючи аварійні знеструмлення у Кам’янському, Кривому Розі, Підгородньому та Верхньодніпровську.

У зв’язку зі стихією частково знеструмлені Кам’янське, а саме — Центральний район, Соцмісто, Промислова зона. Також суттєво постраждали Кривий Ріг, Верхньодніпровськ та Нікополь. Світло відсутнє у більшості населених пунктів, тому кількість оперативно-виїздних бригад було збільшено удвічі.

Енергетики вже почали ремонтні роботи, повне відновлення електропостачання заплановано до кінця доби. Для усунення наслідків стихії додатково задіяні вже 25 бригад — 75 фахівців компанії і 19 одиниць техніки. Вони будуть працювати до повного відновлення електропостачання в постраждалі райони.

Фахівці компанії працюватимуть всю ніч і продовжать усувати наслідки негоди. В першу черегу будуть прибрані обірвані через повалені дерева дроти, які становлять найбільшу загрозу, та відновлення роботи повітряних ліній.

Оставить комментарий

avatar
250