Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як Покров тримав удар стихії (Фото)

Як Покров тримав удар стихії (Фото)
15 Чер 2020 19:40 | Обласні новини

Цими вихідними Дніпропетровська область опинилася в епіцентрі штормової погоди. Не уникнув удару стихії й Покров. Повідомляють у прес-службі міської ради.

Увечері 13 червня над містом пронісся сильний вітер, який супроводжувався дощем та грозами. Через негоду в різних районах були зафіксовані випадки пошкоджень електромереж, тож чимало покровчан на певний період залишилися без світла. За даними комунальників у Покрові зафіксовано падіння близько 10 дерев.

Варто відзначити, що системна робота по видаленню аварійних дерев, яка виконується в останні роки, приносить результат. Вона дозволила в рази зменшити кількість їх падінь під час буревіїв. Так, ще три роки тому за схожої ситуації у Покрові вітер звали близько 70 дерев, а наслідки для міської інфраструктури були значно серйознішими.

Комунальні служи дразу почали ліквідовувати наслідки негоди. Зокрема, лише за 14 червня працівники КП “Добробут” усунули понад тридцяти поривів на лініях зовнішнього освітлення. Вулиці та двори міста прибирали від гілок та сміття. Робота триває.

Оставить комментарий

avatar
250