Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпропетровській області дозволили роботу готелів та хостелів

У Дніпропетровській області дозволили роботу готелів та хостелів
5 Чер 2020 15:40 | Обласні новини

З 5 червня в області дозволили роботу готелів та хостелів. Заклади харчування тепер можуть приймати відвідувачів не тільки на літніх майданчиках, а й в приміщеннях. Скасували режим самоізоляції для людей похилого віку. Поступово відновлюватимуть внутрішні авіаперевезення, рух міжміських та приміських електричок. Які ще послаблення ухвалила Обласна комісія ТЕБ і НС. Повідомляють у Дніпропетровській ОДА.

Ресторани та кафе зможуть приймати клієнтів не тільки на літніх майданчиках, а й у приміщеннях. За одним столиком – не більше чотирьох людей. Розважальні заходи і богослужіння проводитимуть за умови перебування у приміщенні не більше одного відвідувача на 5 кв м. Усі мають дотримуватися маскового режиму та фізичної дистанції у 1,5 м.

У вагонах електричок дозволили заповнювати лише місця для сидіння. Можуть працювати заклади, які надають послуги з розміщення. Дитячі заклади оздоровлення та відпочинку поки що залишають закритими.

Загалом в області вже суттєво послабили карантинні обмеження. Відкрили дитсадки, відновили автобусні перевезення. З 1 червня запрацювали спортзали і залізничний транспорт.

Оставить комментарий

avatar
250