Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Як мешканцям Дніпропетровщини дістатися на роботу за одну гривню

Як мешканцям Дніпропетровщини дістатися на роботу за одну гривню
4 Чер 2020 11:41 | Обласні новини

Швидко дістатись на роботу мешканцям Дніпропетровської області, оминувши всі затори та уникнувши штовханини в громадському транспорті – можливо! Якщо ви водій електросамокату. Електропостачальник YASNO розповідає, як отримати ще більше переваг від користування цим видом транспорту та не витрачати зайвого на його зарядку.

Електросамокат – це швидкий і компактний транспортний засіб, яким зручно пересуватись по місту. Він підходить для поїздок на роботу, прогулянок, а також ним активно користуються служби доставки.

В середньому пробіг без підзарядки в електросамокатах різних моделей складає від 15 до 65 км зі швидкістю 20-35 км/год. Для повної зарядки акумулятора самоката, який може проїхати 35 км, потрібно 4 години з потужністю заряджання 280 Вт. Повний заряд батареї обійдеться менш ніж у 2 грн за тарифом для населення 1,68 грн./кВт∙год, або менше 1 грн за тарифом 0,9 грн./кВт∙год. Це у рази дешевше, ніж проїхатися маршруткою чи трамваєм.

Заряджати електросамокат можна ще дешевше: за наявності двозонного лічильника електроенергія для населення коштує на 50% менше з 23:00 до 7:00. Найпростіше встановити двозонний лічильник у складі енергоефективного набору Розумний Watt разом з послугою заміни «під ключ». До набору також входять «розумна» розетка з таймером та LED-лампи. «Розумна» розетка дозволяє налаштувати заряджання самокату лише у потрібний час, наприклад, вночі, коли тариф на електроенергію нижчий.

Оставить комментарий

avatar
250