Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

ДЛЯ ЗАЩИТЫ ДЕТЕЙ: СЕГОДНЯ В ДНЕПРЕ ОТКРЫЛОСЬ ОТДЕЛЕНИЕ НЕОТЛОЖНОЙ ХИРУРГИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ

ДЛЯ ЗАЩИТЫ ДЕТЕЙ: СЕГОДНЯ В ДНЕПРЕ ОТКРЫЛОСЬ ОТДЕЛЕНИЕ НЕОТЛОЖНОЙ ХИРУРГИЧЕСКОЙ ПОМОЩИ
1 Чер 2020 14:32 | Обласні новини

1 июня, в День защиты детей, в составе днепровского Центра матери и ребенка им. Руднева начинает свою работу новое отделение по оказанию неотложной хирургической помощи детям всех возрастов. Оно отвечает новейшим мировым стандартам.

— Центр матері та дитини ім. Руднєва, перша дитяча лікарня півдня України, яка на сьогодні є одним з найбільших та найсучасніших центрів дитячої хірургії країни, продовжує свою розбудову.

Відділення з надання невідкладної хірургічної допомоги розпочне свою роботу на базі великої потужної хірургічної клініки, що на сьогодні об’єднує велику кількість напрямків. На базі центру вже надається допомога з хірургії новонароджених та передчасно народжених малюків екстра-малої ваги, пластичної та абдомінальної хірургії, урології, нейрохірургії, кардіохірургії, отоларинголгії, травматології, в тому числі невідкладної травми, ортопедії, щелепно-лицевої хірургії, мікрохірургії вуха, малоінвазивної хірургії та інші.

Крім висококваліфікованих кадрів з багаторічним досвідом роботи в різних напрямках дитячої медицини, у лікарні Руднєва, після проведеної реконструкції, є обладнання та побутові умови, що відповідають світовим стандартам сьогодення.

Високотехнологічні операційні, що обладнані за останнім слову техніки, та надсучасне відділення інтенсивної терапії дозволяють створити усі необхідні умови для максимальної безпеки маленьких пацієнтів під час хірургічного втручання.

Сучасний дизайн приймального відділення, коридорів та палат, де відразу й не збагнеш, куди саме потрапив – до п’ятизіркового готелю чи лікарні. Веселі малюнки на стінах, побутові умови, наче в кращих лікарнях Європи. Кожна палата – для маленького пацієнта та його мами.

Нове відділення буде цілодобово, в невідкладному режимі, надавати хірургічну допомогу для дітей міста та області з гострим апендицитом, ускладненим перебігом гнійно-запальних захворювань внутрішніх органів, суглобів та кісток та з травмами черевної або грудної порожнини, які потребують негайного хірургічного втручання.

Що важливо, відкриття відділення невідкладної допомоги в структурі великого хірургічного центру дозволяє надавати комплексну допомогу спеціалістів у випадках складної поєднаної патології, що потребує командної роботи хірургічних бригад різного напрямку в межах однієї операційної. Така організація роботи є втілення хірургії майбутнього, — говорится на странице Центра.

Оставить комментарий

avatar
250