Нове на сайті



Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Обвал мосту на Дніпропетровщині: рятувальники повідомили подробиці (Фото)

Обвал мосту на Дніпропетровщині: рятувальники повідомили подробиці (Фото)
21 Тра 2020 09:40 | Обласні новини

Вчора о 10.20 до Служби порятунку «101» від правоохоронців надійшло повідомлення, що у селі Олексіївка Нікопольського району, під час руху вантажного автомобіля «Iveco» автомобільним мостом через Олексіївську затоку Каховського водосховища, відбулось руйнування однієї з секцій мосту. Повідомляють в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Представником ДСНС встановлено, що міст є частиною траси Н-23 Кропивницький — Запоріжжя. Його довжина складає 120м, а висота — 5м. Власником споруди є Служба автомобільних доріг у Дніпропетровській області. Внаслідок події загиблих та постраждалих немає. Поліцією організовано об’їзд автотранспорту через село Старозаводське Нікопольського району.

Станом на 19:00 особовим складом підрозділів ДСНС ваговоз розвантажено на 50%. Залишки вантажу перебувають у частині кузова, що занурена у воду. Подальше вилучення вантажу наявними засобами не можливо. Роботи призупинено. Враховуючи аварійний стан мосту, здійснити підйом вантажівки за допомогою наземних засобів, а саме великовагового крану, також не є можливим.

Оставить комментарий

avatar
250