Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині сталася трагедія (Фото)

На Дніпропетровщині сталася трагедія (Фото)
15 Тра 2020 14:40 | Обласні новини

14-го травня о 18:47 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що поблизу вулиці Потапова міста Жовті Води, п’ятеро дітей стрибали з технічного моста у воду, та один хлопчина не випірнув з води.  За вказаною адресою оперативно направлені чергові відділення 39-ої державної пожежно-рятувальної частини. Повідомляють в Головному управлінні ДСНС України у Дніпропетровській області.

Прибувши на місце, рятувальники встановили, що на березі водоймища знаходяться особисті речі дитини орієнтовно 11-ти років. Свідки показали місце, куди стрибнув хлопчина і миттєво зник з поля зору. Надзвичайники за допомогою гумового човна шукали дитину, але знайти потерпілого не вдалося.

Сьогодні, 15 травня, до пошуків потонулого хлопчика направлено водолазів-рятувальників аварійно-рятувальної частини А Водолазами було обстежено 3000 кв. метрів підводної акваторії.

О 11:30 на глибині 11 м та на відстані 60 м від берега водолазами-рятувальниками знайдено та вилучено тіло хлопчика з водойми. Тіло дитини передано працівникам судово-медичній експертизі.

Оставить комментарий

avatar
250