Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині викрали чоловіка (Фото)

На Дніпропетровщині викрали чоловіка (Фото)
14 Тра 2020 09:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині поліцейські затримали групу осіб, які викрали чоловіка та вимагали у нього гроші. Жертву тримали у квартирі у м. Першотравенську, де били та вимагали півмільйона гривень. Коли чоловік погодився знайти гроші, його відвезли додому та пообіцяли незабаром повернутися. Чоловік одразу звернувся за допомогою до поліції. Повідомляють в ГУ НП України у Дніпропетровській області.

Як встановили поліцейські Павлоградського відділу поліції, 11 травня о 05:00 до 37-річного жителя м. Тернівка зателефонував знайомий, який попросив допомоги з машиною. На автодорозі між селами у Павлоградському районі, куди приїхав потерпілий, на нього чекала група молодих людей з битами. Вони одразу напали на чоловіка та стали бити. Потім зв’язали, поклали у багажник, зав’язали очі та повезли до м. Першотравенська. При цьому відібрали мобільний телефон, документи та автомобіль.

На пошуки зловмисників було залучено весь особовий склад карного розшуку Павлоградського відділу поліції. Вони встановили, що до складу злочинної групи входило п’ять чоловіків віком від 20 до 35 років. Троє з них раніше вже притягувались до кримінальної відповідальності.

Оставить комментарий

avatar
250