Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі звільнили головного лікаря, який самовільно виписав 15 хворих на COVID-19

Джерело: Дніпроград

У Кривому Розі звільнили головного лікаря, який самовільно виписав 15 хворих на COVID-19
13 Тра 2020 10:55 | Обласні новини

У Кривому Розі головлікар 4-ї міської лікарні самовільно виписав із медзакладу 15 пацієнтів, хворих на коронавірус. Після чого він був відсторонений від виконання своїх обов’язків. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на сторінку в Facebook управління преси та внутрішньої політики виконкому Криворізької міськради

“Головний лікар 4-ї міськлікарні за самовільну виписку п’ятнадцяти пацієнтів з підтвердженим діагнозом COVID-19 відсторонений від займаної посади. Дії головного лікаря будуть розслідувані спеціально створеною комісією. Всім виписаним вже запропоновано стаціонарне лікування в інфекційній лікарні, одна пацієнтка на даний час туди переведена” – заявив начальник управління охорони здоров’я Костянтин Мурашко.

Повідомляється, що з 29 квітня 21 пацієнт і 6 медпрацівників установи знаходилися на самоізоляції в будівлі 4-ї міськлікарні, як контактні з хворої жінкою. У них були взяті тести та направлено на дослідження.

6 травня 5 осіб були переведені на лікування в інфекційну лікарню, 1 людина – в 7-ї лікарні, а решта 15 – виписані лікарем на амбулаторне лікування, незважаючи на те, що на той момент керівництвом лікарні вже були отримані ПЛР-тести з підтвердженим COVID -19.

Оставить комментарий

avatar
250