Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Криворізький ботанічний сад відчиняє двері для відвідувачів

Криворізький ботанічний сад відчиняє двері для відвідувачів
12 Тра 2020 20:40 | Обласні новини

На Дніпропетровщині у Криворізькому ботсаду поділилися довгоочікуваною новиною — ботанічний сад НАН України буде відкритий для відвідувачів з 11 травня. Так, усі бажаючі зможуть його відвідати дотримуючись безпечних умов та встановлених правил. Про це повідомили на ФБ-сторінці ботсаду.

Серед встановлених обмежень для відвідувачів: 1. Перебувати на території ботанічного саду дозволено з дотриманням індивідуальних заходів профілактики та в групах не більше трьох осіб. 2. Заборонено проводити на території ботанічного саду будь-які групові заходи та події, в т. ч. екскурсії. 3. Заборонено перебування дітей та дорослих відвідувачів в межах дитячого майданчику.

Загальними правилами відвідування у ботанічному саду ЗАБОРОНЕНО: — Зривати або пошкоджувати рослини. — Ходити по газонах та квітниках. — Засмічувати територію ботанічного саду. — Влаштовувати пікніки, розпалювати багаття. — Їздити на велосипедах, самокатах та користуватись іншим спортивним знаряддям. — Псувати паркани, інформаційні щити, охоронні знаки, вказівники. — Вигулювати собак та інших тварин. Вартість квитка 25 грн., для пільговиків та пенсіонерів — 15 грн.. Сад відкрито для відвідувачів з 8-00 до 20-00.

Оставить комментарий

avatar
250