Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Небезпечні гілки та сухостій: на Дніпропетровщині проводять обрізку дерев

Небезпечні гілки та сухостій: на Дніпропетровщині проводять обрізку дерев
27 Кві 2020 17:35 | Обласні новини

Фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі продовжують обрізку дерев та звільняють лінії від потенційно небезпечних гілок та сухостою. Не зупиняють роботу і в карантин, аби забезпечити надійне електропостачання і комфорт для клієнтів. З початку року розчистили вже 1186 кілометрів електромереж. Це знижує ризик обриву ліній, особливо при поривах вітру, допомагає уникнути аварійних відключень для клієнтів та пожеж в екосистемах.

Падіння дерев та контакт гілок з проводами — одна з основних причин аварійних відключень електроенергії. Щоб уникнути обривів та пожеж навколо ліній, енергетики ДТЕК Дніпровські електромережі виконують планову обрізку дерев. Розчищення траси повітряних ліній дозволяє виключити наближення дерев та гілок на небезпечну відстань до проводів та забезпечити надійне електропостачання клієнтів. А ще — захистити людей від ураження електричним струмом під час негоди.

У зоні особливої ​​уваги — території лісництв, міських лісопаркових зон. Як, наприклад, Шульговське лісництво в Кам’янському районі. Висоту дерев тут не чіпають. Обрізають тільки небезпечні гілки, які можуть привести до аварійної ситуації.

Оставить комментарий

avatar
250