Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині внаслідок пожежі родина втратила майже все майно (Фото)

На Дніпропетровщині внаслідок пожежі родина втратила майже все майно (Фото)
27 Кві 2020 12:35 | Обласні новини

27 квітня о 04:08 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що горить приватний будинок на вулиці Галини Галицької у селі Привільне Солонянського району. За вказаною адресою направлено відділення державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області, а також відділення місцевої пожежної команди села Святовасилівка. Повідомляють в управлінні.

Прибувши на виклик, рятувальники виявили, що пожежа вже охопила майже всю територію приватної садиби – палав будинок та декілька господарчих споруд.

На щастя, до прибуття пожежно-рятувального підрозділу, господарі встигли покинути палаючу оселю та врятувати від вогню свійських тварин.

Пожежу локалізовано о 04:55 та ліквідовано о 07:35.

Вогнем знищено гараж, літню кухню, сарай та дах житлового будинку, пошкоджено перекриття оселі. Загальна площа пожежі склала 220 кв.м. До гасіння займання залучено 8 чоловік особового складу та 3 одиниці пожежно-рятувальної техніки.

«Шановні громадяни! Будьте обачними! Завжди дотримуйтесь правил пожежної безпеки в побуті. За перших ознак займання не зволікайте та терміново телефонуйте до Служби порятунку за номером «101», бо кожна хвилина може стати вирішальною для вашого життя та здоров’я! Бережіть себе та своїх близьких!», — звертаються в ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

Оставить комментарий

avatar
250