Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Кривому Розі ремонтують один з головних проспектів міста (Фото)

У Кривому Розі ремонтують один з головних проспектів міста (Фото)
6 Кві 2020 14:35 | Обласні новини

У Кривому Розі – капремонт однієї з найважливіших магістралей міста. Осучаснюють проспект 200-річчя Кривого Рогу. Загальна вартість проєкту – понад 200 млн грн. Восьмисмугову дорогу приводять до ладу вперше в історії. Повідомляють у  Дніпропетровській ОДА.

Проспект 200-річчя Кривого Рогу побудували у 70-х. Відтоді – жодного капремонту, лише ями «латали». Минулого року привели до ладу частину дороги. Зараз осучаснюють решту. Кошти на капремонт виділили з обласного бюджету та державного дорожнього фонду. Прокладку інженерних мереж та нових тролейбусних ліній взяла на себе міська влада.

«Це буде сучасна магістраль. Замість люків на проїжджій частині зараз встановлюємо водовідвідні лотки. Посередині дороги зводимо розділовий бордюр. Згодом облаштуємо велодоріжки. Приведемо до ладу і тротуари. А ще плануємо установити сучасне освітлення», – сказав головний інженер підрядної організації Олег Бекаревич.

Наразі ремонтники бетонують водостоки, облаштовують дощову каналізацію. На тротуарах встановлюють нові бордюри. Рух транспорту не перекривали, адже проспект – одна з головних артерій міста, що з’єднує декілька районів.

Оставить комментарий

avatar
250