Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Анімація та флешмоби: як проводять заняття дитячі гуртки у Підгородненській громаді (Фото)

Анімація та флешмоби: як проводять заняття дитячі гуртки у Підгородненській громаді (Фото)
2 Кві 2020 19:35 | Обласні новини

Нині на дистанційну форму роботи перейшли не лише навчальні заклади. У Підгородненському будинку культури ім.Т. Г. Шевченка ініціювали проводити у режимі онлайн за допомогою різних соціальних мереж й заняття гуртків. Це дозволить дітям та їх батькам корисно та весело провести час під час карантину. Повідомляє сайт «Новини Підгородне».

Керівниками гуртків створені групи у Viber, Telegram, Facebook, де вони спілкуються онлайн зі своїми вихованцями, розміщують авторські відео, майстер-класи, а також пропонують глядачам виконати завдання вдома. Також відбуваються різні онлайн-зустрічі за допомогою програм Skype та Zoom, де обговорюються різні питання та подальший план занять.

Подписаться на наш Telegram-канал можно здесь t.me/vestidpua

Так, колектив «Криниченька» разом зі своїм керівником Катериною Карапиш проводять онлайн-репетиції, де вивчають пісні та отримують поради.

Керівник гуртка «Кіномультик» Валентина Гузь теж приєдналася до цієї ініціативи та запропонувала своїм вихованцям дистанційно створювати мультиплікації та анімацію за допомогою різних підручних засобів, які є у вихованців вдома. Діти з великим задоволенням показують свої роботи у соціальних мережах і створюють навчальні відео, пропонуючи іншим також брати участь у створенні мультфільмів.

Оставить комментарий

avatar
250