Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканців Дніпра закликають вимкнути світло та допомогти природі

Мешканців Дніпра закликають вимкнути світло та допомогти природі
28 Бер 2020 12:35 | Обласні новини

У суботу 28 березня всіх жителів Землі закликають вимкнути електричні пристрої на одну годину – з 20.30 до 21.30. Цей захід проводиться у рамках щорічної акції «Година Землі», мета якої – привернути увагу людства до екологічних проблем. Постачальник електроенергії та енергоефективних рішень YASNO у Дніпропетровській області закликає жителів також на годину обмежити споживання електрики.

«Можливо, заощадити багато електроенергії за годину не вдасться, акція має більше символічний характер. В той же час такі енергоефективні продукти, як набори Розумний Watt, сонячні дахи, домашні зарядні станції для електромобілів, дозволяють клієнтам економити щодня. Мешканці Дніпропетровщини активно цікавляться ними, стають більш свідомими й енергонезалежними», – сказав директор YASNO в Дніпропетровській області Юрій Федько.

Нагадаємо, нещодавно постачальник YASNO увійшов до ТОП-25 «зелених» компаній України за версією видання «Власть денег». Враховували обсяги еко-інвестицій і їх важливість для поліпшення ситуації в регіонах, вплив на збереження здоров’я та посилення технологічного потенціалу країни.

Оставить комментарий

avatar
250