Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Захисти ближнього: у Богданівській громаді організували акцію (Фото)

Захисти ближнього: у Богданівській громаді організували акцію (Фото)
25 Бер 2020 16:35 | Обласні новини

«Захисти ближнього» — саме під таким гаслом в Богданівській ОТГ проходить акція за ініціативи її очільника Олексія Грищенка. За власні кошти він особисто придбав на громаду півтори тисячі медичних масок.

Олексій Грищенко перший у нашому регіоні, хто запровадив цю ідею безкоштовної роздачі засобів захисту найбільш вразливому до коронавірусу сегменту – літнім людям та найменш захищеним категоріям населення.

Окрім цього, медичні маски будуть видаватися мешканцям громади, які звертаються до лікарні без засобів особистого захисту. Запрошуємо долучатися до цієї акції  фермерів, підприємців та всіх небайдужих. Підтримавши акцію – ви зможете врятувати чиєсь життя!

До того ж, як повідомляється на сторінці Богданівської ОТГ у Фейсбуці, з метою збереження життя та здоров’я населення та запобігання виникнення і поширення коронавірусу на території громади, на позачерговому засідання виконавчого комітету було виділено кошти в сумі 200 тисяч гривень на протиепідемічні заходи для первинного центру медико-санітарної допомоги та в сумі 67 тисяч гривень на лікарні міста Павлограда, які обслуговують мешканців населених пунктів Богданівської громади.

Оставить комментарий

avatar
250