Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

«Опозиційна платформа — За життя» веде найактивнішу роботу з протистояння коронавірусу

«Опозиційна платформа — За життя» веде найактивнішу роботу з протистояння коронавірусу
24 Бер 2020 17:40 | Обласні новини

Безкоштовні хліб, продуктові набори, маски, ліки і дезінфектори для рук — в Дніпропетровській області «Опозиційна платформа — За життя» веде найактивнішу роботу з протистояння коронавірусу.

З перших же днів карантину керівник Дніпропетровської обласної організації  «Опозиційна платформа — За життя» Геннадій Гуфман переорієнтував партійну структуру в Дніпрі та області на соціальну роботу.

«Зараз не час для політики і партійної агітації. Зараз час допомагати», — зауважив він. Разом із партнерами по бізнесу Геннадій Гуфман виділив 10 мільйонів гривень та створив у Дніпрі Центр соціальної відповідальності, який закуповує і розвозить літнім людям продукти. Наразі, до роботи Центру соціальної відповідальності Дніпра вже долучилися майже дві сотні волонтерів, але, щоб допомогти якомога більшій кількості людей, Центру потрібні ще помічники.

«Чим більше волонтерів, тим більше людей ми зможемо охопити своєю турботою. Приєднуйтесь!», — закликає Геннадій Гуфман.

Активісти партії в Кам’янському підхопили цю ініціативу і на базі своїх політичних ресурсів відкрили волонтерський центр «Ми вибираємо життя». За кілька днів до них приєдналися декілька десятків волонтерів, як тих, що готові закуповувати необхідне, так і тих, хто буде доставляти це літнім городянам. Подробиці можна дізнатися тут: www.facebook.com/zagittya.kamenskoe/  та у Сall-центрі +38068 958 98 01

Оставить комментарий

avatar
250