Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині батьків лякали штрафами

На Дніпропетровщині батьків лякали штрафами
24 Бер 2020 14:40 | Обласні новини

У Дніпрі батьків, чиї діти перебувають на вулиці під час карантину, – не штрафуватимуть. Ця інформація виявилася фейком, яку розповсюдила мешканка області у соціальних мережах.  Зараз стосовно даної жінки вже складено адмінпротокол. Але батькам нагадують, що карантин – це не канікули, тому діти повинні приділяти увагу навчанню та не вештатись вулицями під час епідемії.

У Дніпрі для школярів, котрі нині перебувають на карантині, забезпечені умови для дистанційного навчання – вивчити уроки та отримати домашнє завдання можна завдяки телебаченню або через Інтернет. Минулого тижня з’явились відеоуроки для учнів 9-11 класів, а вже тепер – для школярів молодшої та середньої школи. «Матеріалу достатньо для зайнятості учнів і це дасть змогу швидше надолужити програму після карантину.  Тож діти мають приділяти увагу дистанційному навчанню, зараз дуже багато платформ в Інтернеті стали безоплатними», — зазначила директор НВК №131 Олена Кізіль.

Освітяни рекомендують батькам сформувати для себе і дітей графік проведення дозвілля та чітко дотримуватись рекомендацій, займатись освітою та все ж контролювати час перебування дитини в Інтернеті.

Оставить комментарий

avatar
250