Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Новомосковську одне з перехресть зроблять безпечнішим

У Новомосковську одне з перехресть зроблять безпечнішим
10 Бер 2020 19:35 | Обласні новини

У Новомосковську облаштують нерегульований пішохідний перехід на небезпечній ділянці автошляху, а саме на перехресті вулиць Сучкова (будинок, 68, район Транзітка), Транспортної та Нової. Відповідне рішення виконавчого комітету Новомосковської міської ради оприлюднили на сайті установи. Повідомляє 0569.com.ua.

«Готуємося до виконання робіт. Виконавець – Новомосковський комбінат комунальних підприємств. На сьогоднішній день вже є договір на виконання робіт, зробили замовлення на закупівлю необхідних знаків дорожнього руху та усього потрібного для розмітки. Термін виконання робіт – 30 квітня 2020 року», — повідомила кореспонденту 0569.com.ua. начальник відділу інфраструктури та інвестицій Новомосковської міської ради Юлія Прибиткова.

Зокрема, в районі нового переходу передбачене обмеження швидкості руху до 40 кілометрів на годину. Улаштують новий пішохідний перехід з метою забезпечення безпеки дорожнього руху, усунення причин і умов вчинення дорожньо-транспортних пригод та підвищення рівня дорожньої дисципліни на території міста Новомосковська.

Оставить комментарий

avatar
250