Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

На Дніпропетровщині без світла залишається 22 населених пункта області

На Дніпропетровщині без світла залишається 22 населених пункта області
25 Лют 2020 11:35 | Обласні новини

В Дніпропетровській області  продовжуються роботи з ліквідації наслідків стихії. Дощ зі снігом та штормовий вітер призвели до пошкодження об’єктів інфраструктури і відключень електроенергії. Енергетики працюють в посиленому режимі.

Задля усунення наслідків стихії задіяно майже 100 бригад енергетиків і  121 одиниця техніки. З ранку енергетики відновили роботу 10 електроліній 6-10 кВ та повернули світло у 24 населених пункта.

Станом на 9:00 пошкодженими залишаються 40 ліній та 423 трансформаторних підстанції. Без світла наразі — 22 населених пункта області, ще 46 знеструмлені частково. Найбільше постраждалими є Новомосковський, Павлоградський, Криворізький райони, міста  Кривий Ріг, Підгородне, Марганець, Кам‘янське та Нікополь.

Енергетики просять із розумінням поставитися до ситуації та прикладають максимум зусиль, щоб вже сьогодні відновити світло в домівках жителів. Електропостачання у більшості знеструмлених населених пунктів планують відновити до 19:00. Для цього кількість робочих бригад було збільшено втричі.

Оставить комментарий

avatar
250