Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Перспективи наповнення міського бюджету Дніпра у поточному році розглянуто у Дніпровській міській раді

Перспективи наповнення міського бюджету Дніпра у поточному році розглянуто у Дніпровській міській раді
17 Кві 2019 10:25 | Обласні новини

Відбулося засідання робочої групи з питань збільшення надходжень до міського бюджету міста Дніпра у Дніпровській міській раді. У засіданні прийняли участь фахівці ГУ ДФС у Дніпропетровській області, керівництво управління доходів департаменту економіки, фінансів та міського бюджету Дніпровської міської ради та запрошені фізичні особи – боржники.

В ході проведення засідання робочої групи розглядались питання щодо причин наявності податкового боргу по фізичних особах з земельного податку та орендній платі, а також обговорювались заходи, спрямовані на надходження зазначених сум до місцевого бюджету.

Відмічено, що за січень – березень 2019 року до бюджету обласного центру від платників податків – фізичних осіб по земельного податку та орендній платі надійшло 50 млн 271,2 тис. гривень, що на 1 млн 507 тис. гривень більше відповідного періоду минулого року.

Тож, завдяки проведеним заходам співробітників фіскальної служби стосовно посилення роботи з боржниками, які своєчасно не сплатили податки до міського бюджету, поліпшенню податкової свідомості платників збільшилися надходження плати за землю.

Оставить комментарий

avatar
250