Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

У Дніпрі презентували міську програму «Родина героя»: плани-2020

У Дніпрі презентували міську програму «Родина героя»: плани-2020
10 Лют 2020 16:45 | Обласні новини

Дніпро – одне із перших міст України, яке у 2014 році ухвалило муніципальну програму підтримки учасників АТО, бійців-добровольців і членів їх сімей «Родина героя». Нині вона є найбільш комплексною порівняно з іншими містами України. Так, цьогоріч на її фінансування з муніципального бюджету заплановано виділити майже 32 млн грн.

З-поміж іншого, за ці кошти передбачено надання адресної матеріальної допомоги на лікування та придбання ліків особам з інвалідністю, які брали безпосередню участь в АТО, та членам сімей загиблих (померлих); адресної допомоги на оплату житлово-комунальних послуг учасникам, членам їхніх сімей та членам сімей загиблих (померлих); компенсацію на оздоровлення та реабілітацію інвалідам війни та членам сімей загиблих тощо.

Окрім того, місто фінансово підтримує сім’ї військовослужбовців, які загинули в зоні АТО/ООС. Так, надається одноразова матеріальна допомога у розмірі 100 тис. грн на родину, а також матеріальна допомога сім’ям загиблих осіб, які брали безпосередню участь в АТО, у розмірі 2 прожиткових мінімумів (для осіб, які втратили працездатність).

Оставить комментарий

avatar
250