Нове на сайті

Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Щупальца порно-бизнеса добрались до маленьких городков Днепропетровщины

Щупальца порно-бизнеса добрались до маленьких городков Днепропетровщины
10 Лют 2020 13:25 | Обласні новини

Зачем учиться, если можно зарабатывать хорошие деньги, не напрягаясь? Так думают молоденькие девочки, соглашаясь работать “моделями” в он-лайно порно-студиях. Очередной такой “бизнес” выявили сотрудники КП “” Муніципальна Варта”. 

– До Муніципальної Варти надійшло звернення, у якому громадяни скаржаться на спроби притягнення неповнолітніх дівчат до зйомок відео еротичного характеру. Також через мережу Internet нам було надано фото-докази діяльності в Павлограді он-лайн порно-студії.

Відео з елементами порнографії за участю дівчат транслюють у мережі Internet за допомогою веб-камер. Моделі отримують за це грошову винагороду, що коливається в залежності від кількості сеансів від 15 до 30 тисяч гривень на місяць. За першим підрахунком, у нашому місті працює до десяти дівчат-моделей, а також діє обладнана студія.

Секс-працівниць попередньо підшукують із кола знайомих, психологічно обробляють, та навчають розміщувати відео порнографічного характеру на спеціальних сайтах, яке у подальшому збувають за плату.

Оставить комментарий

avatar
250