Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Коли продовжать будівництво дороги Дніпро-Решетилівка

Коли продовжать будівництво дороги Дніпро-Решетилівка
4 Лют 2020 11:40 | Обласні новини

Будівництво дороги Дніпро-Решетилівка визначили головним інфраструктурним проєктом на 2020 рік в Україні. На сучасну автомагістраль, яка напряму з’єднає Дніпро з Києвом, виділили 2 млрд грн держкоштів. Роботи стартують, тільки-но дозволить погода. Повідомляють у прес-службі ДніпроОДА,

Решетилівська траса напряму з’єднає Дніпро з Києвом – в обхід населених пунктів Петриківського та Царичанського районів. Нині всі машини рухаються прямо через селища, розбиваючи місцеві дороги та втрачаючи час.

Загальна протяжність нової магістралі на території Дніпропетровської області – понад 50 км. За два роки будівництва вже зробили 19,4 км покриття загальною товщиною 65 см. У планах на цей рік – звести ще 17 км.

«Роботи продовжаться навесні, як тільки сприятиме погода. На це у 2020 році виділили 2 млрд грн, – розповів заступник начальника Служби автодоріг у Дніпропетровській області Сергій Кочан. – Також цьогоріч ремонтуватимемо траси Дніпро–Миколаїв, Кропивницький–Кривий Ріг–Запоріжжя, Дніпро–Нікополь, продовжимо будівництво об’їзної Дніпра».

Оставить комментарий

avatar
250