Нове на сайті


Інтерв'ю
Новини області
Новини України
Оголошення
Афіша

Мешканцям Дніпропетровщини нагадали, як не захворіти взимку (КОРИСНО)

Мешканцям Дніпропетровщини нагадали, як не захворіти взимку (КОРИСНО)
24 Січ 2020 11:30 | Обласні новини

Нежить, головний біль та підвищена температура тіла. У зимовий період ці симптоми стають частими «супутниками» дітей та дорослих. Серед основних причин – переохолодження та віруси. Як захиститися від застуд та грипу, нагадали у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської облдержадміністрації.

«Взимку імунна система найбільш вразлива, тож «підхопити» грип чи ОРВІ дуже легко.  У першу чергу слід подбати про здоров’я людям із хронічними захворюваннями, дітям, вагітним та літнім людям.  Серед засобів профілактики – вести здоровий спосіб життя, правильно харчуватися й вдягатися за погодою. Але найефективнішим способом лишається вакцинація. Зробити щеплення можна протягом усього сезону грипу», – наголосили у департаменті охорони здоров’я Дніпропетровської ОДА.

Щоб не допустити переохолодження організму, на прогулянку краще вдягти кілька шарів одягу. Замість одного теплого светра – кілька легких кофтин. Так буде краще утримуватися тепло. У холодну погоду не слід виходити на вулицю без шапки. Також бажано уникати місць із великим скупченням людей

Оставить комментарий

avatar
250